Відомий лікар-дієтолог і фахівець з анти-ейдж харчування Оксана Скиталінська розкрила секрети правильного вживання дині.
Ця всім відома ягода дуже корисна своїм вмістом калію. Як окрему страву вона здатна швидко відновити сили і зняти втому.
Однак мало хто знає, що диня має досить високий глікемічний індекс. Тому важливо правильно включати її в харчування дитини.
Дієтолог радить досить оригінальні і корисні поєднання продуктів:
1. Для зменшення глікемічного індексу до дині необхідно додавати продукти багаті клітковиною. Це можуть бути яблука, цитрусові і навіть помідори.
2. Додавати диню до білкової їжі. Це можуть бути сири і сир.
3. Корисна також диня з продуктами в яких є пектин. Це можуть бути поєднання з різними ягодами або відвареної буряком.
Однак, фахівець не рекомендує їсти диню після чогось солодкого або жирного - після тістечка або морозива.
Так само фахівець не рекомендує додавати диню до м'яса або риби. В такому випадку в шлунку може початися процес бродіння.

18.08.3.png

Оцініть матеріал
(1 Голосувати)

Залишити коментар

https://energoone.com.ua/category/generatory